Jag är Fanny

Doula, sjuksköterska, fertilitetsrådgivare, syster och mamma


Välkommen till min hemsida! Jag är en legitimerad sjuksköterska som för närvarande arbetar på en akutvårdsavdelning för gynekologi på Sahlgrenska.
År 2018 utbildade jag mig till doula under min tid som sjuksköterskestudent, och sedan dess har jag haft förmånen att stötta blivande föräldrar i deras förlossningsresor. Jag brinner för kvinnohälsa, och jag arbetar med Billingsmetoden för att hjälpa kvinnor att få insikt om sina menstruationscykler.

I framtiden strävar jag efter att fortsätta utbilda mig inom förlossningsvård men också i funktionell medicin och helhetshälsa. Mitt mål är att fokusera på förebyggande vård, särskilt inom kvinnohälsa. Jag hoppas att forskningen inom detta område kommer att avslöja nya spännande insikter om kvinnor och våra hormoncykler.

Jag delar min vardag med min familj i ett mysigt hem nära skog och sjö mellan Mölnlycke och Landvetter. Närmsta familjen utgörs av min fästman Johan, vår lilla dotter Juni, hunden Flaj och våra 5 höns som vi delar med grannarna. Förutom mitt arbete och engagemang för kvinnors hälsa, älskar jag att baka surdegsbröd, odla grönsaker, utföra handarbeten och med lyriskt engagemang försöka få med familjen på teaterföreställningar och annat kul.

Jag ser fram emot att dela min kunskap och erfarenhet med er genom mina olika tjänster som doula, kurser i förlossningsförberedelser och handledning i Billingsmetoden.

Hoppas på att lära mig mer om dig!

Diplom och utbildning

2018 Diplomerad doula

2020 Legitimerad sjuksköterska

2022 Certifierad handledare i Billingsmetoden

2023 Invald som styrelseledamot i Föreningen Billingsmetoden Sverige

2024 Sexologiutbildning för hälso- och sjukvårdspersonal, SRHR

Sagt om mig

Scroll to Top